Regenput reinigen in Heuvelland

Ruik je een vies luchtje aan het regenwater? Of merk je dat het water in je toilet een gele of bruine kleur heeft? Dan laat je best dringend je regenwaterput reinigen. Zolang er vuil aanwezig is in de put zullen bacteriën zich namelijk in het water ontwikkelen. Dit kan op termijn zelfs tot een verstopping in de regenbuis en een verstopt toilet leiden. Gelukkig kan De Mosgigant helpen!

Regenput reinigen West-Vlaanderen

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd om je regenput te reinigen in de regio Diksmuide, West-Vlaanderen? Vraag je gratis offerte aan bij De Mosgigant!

Bekwame vakmannen bij de Mosgigant 

Woon je in Heuvelland of een andere stad in West-Vlaanderen en ben je op zoek naar efficiënte vakmannen die jouw regenwaterput kunnen reinigen? Dan zit je bij De Mosgigant goed! Dankzij onze centrale ligging in Langemark-Poelkapelle kunnen wij makkelijk bij jou langskomen. Zo ben je snel van de geurhinder van je regenwater af! Bovendien hebben wij de expertise en het nodige materiaal ter beschikking om jouw regenput weer helemaal schoon te maken.

Neem nu nog contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Onze werkwijze

Een regenwaterput ledigen en schoonmaken vergt heel wat expertise. Je begint er dus beter niet zelf aan. De Mosgigant heeft jarenlang ervaring in het reinigen van regenwaterputten en ontmossen van daken. Wij maken je regenwaterput schoon aan de hand van een vast stramien:

Controle

Vooraleer we echt aan de slag gaan beginnen we altijd met een grondige inspectie. Zo proberen we te weten te komen wat de oorzaak is van de vervuiling. Vervuild regenwater kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van mossen, algen of een droge afvoer. 

Regenput reinigen Diksmuide

Ledigen

Vervolgens is het tijd om de put leeg te pompen. Dat doen we door het water via een darm te ledigen en naar de rioolput af te voeren. Daarna dalen we veilig af met een CO2-meter.

Schoonmaken

Daarna worden de wanden en de bodem van de regenwaterput onder hoge druk helemaal schoongespoten. Ook geven we de filters en leidingen een schoonmaakbeurt.

Slib verwijderen

Het slib en viezigheid die zich op de bodem van je put hebben opgestapeld, zuigen we op met onze vacuümpomp.

Regenput reinigen Diksmuide

Reinigen aanzuigfilter

Na de laatste spoeling en reiniging van de aanzuigfilter, zuigen we de put compleet droog.

Regenput opnieuw vullen

Daarna gaat er weer zuiver regenwater in de put en is alles weer zo goed als nieuw!

klein bedrijf, grote ambitie

Al doet onze naam anders vermoeden, zijn we een klein bedrijf dat kiest voor een persoonlijke aanpak. Wij luisteren graag naar je problemen en zorgen daarna samen voor de passende en persoonlijke oplossing.

Naast ontstoppingen van je regenput hebben we ook expertise in het ontmossen van je dak of reinigen van je gevel.

Prijs regenput reinigen Heuvelland

De kostprijs van een reiniging hangt af van een aantal zaken, zoals de mate van vervuiling, de bereikbaarheid van de put en de grootte. Ook materiaalkosten en arbeidskosten zitten in die prijs inbegrepen. We zorgen per opdracht steeds voor een forfaitaire prijs.

Interesse in een reiniging door De Mosgigant? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis offerte en advies.

Regenput reinigen Diksmuide

Regenput laten schoonmaken in Heuvelland: Gratis prijsofferte

Regelmatig je regenput reinigen is nodig om grotere problemen te vermijden. Merk je dat je toiletwater een bruine kleur heeft? Ruikt je verse was niet meer zo fris als voorheen? En ziet je waterput er vuil en vies uit? Dan is het tijd om een expert van De Mosgigant in te schakelen.

In heel regio West-Vlaanderen: ons team staat elke dag voor je klaar om je gevel, dak, regenput te reinigen, onderhouden en te ontmossen. Vraag hier een vrijblijvend prijsvoorstel aan!

Regenput reinigen in Heuvelland

De experts van De Mosgigant staan voor je klaar om je regenput te reinigen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij kunnen doen om jouw regenput op te frissen!

Meer over:

Vraag een gratis adviesgepsrek aan!

Ben je op zoek naar meer informatie, of weet je niet wat je moet aanvangen met je mossig dak? Vul dan ons formulier in en wij nemen telefonisch gratis contact met je op om advies te geven.

Volledige naam*
Telefoonnummer*

De Mosgigant, wij reinigen je daken en gevels met de grootste zorg. De lokale vakman in het ontmossen van je dak. Contacteer ons nu via e-mail of op 0494715562.