Regenput reinigen in West-Vlaanderen

Ruik je een vies luchtje aan het regenwater? Of merk je dat het water een gele of bruine kleur heeft? Dan is het dringend tijd om je regenput te reinigen. De Mosgigant is actief in verschillende regio's in West-Vlaanderen. Bekijk de kaart hieronder om te kijken of we actief zijn in jouw buurt.

Customers served! 0 Tevreden klanten! Ben jij de volgende?
Regenput-reinigen West-Vlaanderen-4

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd om je regenput te laten reinigen in de regio West-Vlaanderen? Vraag je gratis offerte aan bij De Mosgigant!

Bekwame vakmannen bij de Mosgigant 

Woon je in Ieper, Houthulst, Roeselare of een andere stad dicht bij Langemark-Poelkapelle, West-Vlaanderen en ben je op zoek naar efficiënte vakmannen die jouw regenwaterput kunnen reinigen? Dan zit je bij De Mosgigant goed!

Dankzij onze centrale ligging in Langemark-Poelkapelle kunnen wij makkelijk bij jou langskomen. Zo ben je snel van de geurhinder van je regenwater af! Bovendien hebben wij de expertise en het nodige materiaal ter beschikking om jouw regenput weer helemaal schoon te maken.

Neem nu nog contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Onze werkwijze

Een regenwaterput ledigen en schoonmaken vergt heel wat expertise. Je begint er dus best niet zelf aan. De Mosgigant heeft jarenlang ervaring in het reinigen van regenwaterputten en ontmossen van daken. Wij volgen dan ook een vast stappenplan bij het schoonmaken van je regenwaterput:

Controle

Voordat we echt aan de slag kunnen gaan, moeten we altijd starten met een grondige inspectie. Zo proberen we te weten te komen wat de oorzaak is van de vervuiling. Vervuild regenwater kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van mossen, algen of een droge afvoer. 

Ledigen

Vervolgens is het tijd om de put leeg te pompen. Dat doen we door het water via een darm te ledigen en naar de rioolput af te voeren. Daarna dalen we veilig af met een CO2-meter

Schoonmaken

Daarna worden de wanden en de bodem van de regenwaterput onder hoge druk helemaal schoongespoten. Ook geven we de filters en leidingen een schoonmaakbeurt.

Slib verwijderen

Het slib en viezigheid die zich op de bodem van je put hebben opgestapeld, zuigen we op met onze vacuümpomp.

regenput reinigen West-Vlaanderen

Reinigen aanzuigfilter

Na de laatste spoeling en reiniging van de aanzuigfilter, zuigen we de put compleet droog.

Regenput opnieuw vullen

Daarna gaat er weer zuiver regenwater in de put en is alles weer zo goed als nieuw!

Een klein bedrijf in regio West-Vlaanderen

Al doet onze naam anders vermoeden zijn we bij De Mosgigant een klein bedrijf dat kiest voor een persoonlijke aanpak. Wij luisteren graag naar je problemen en zorgen daarna samen voor de gepaste oplossing.

Prijs regenput reinigen West-Vlaanderen

De prijs voor het reinigen van een regenput hangt af van een aantal zaken, zoals de mate van vervuiling, de bereikbaarheid van de put en de grootte. Ook materiaalkosten en arbeidskosten zitten in die prijs inbegrepen. We zorgen per opdracht steeds voor een forfaitaire prijs.

Interesse in een reiniging door De Mosgigant? Contacteer ons vrijblijvend of vraag een gratis offerte aan en advies.

Regenput reinigen

Regenput laten schoonmaken in West-Vlaanderen: vraag vrijblijvend een prijsofferte aan

Regelmatig je regenput reinigen is nodig om grote problemen te vermijden. Merk je dat er zich bruine randen bevinden in je toilet? Ruikt je verse was niet meer naar frisse citroentjes? En ziet je waterput er vies uit? Dan is het tijd om een expert van De Mosgigant in te schakelen.

In de regio rond Langemark-Poelkapelle, West-Vlaanderen: elke dag staan wij met ons team klaar om gevels, daken en regenputten te reinigen, onderhouden en ontmossen. Vraag hier gratis een prijsvoorstel aan!

Voor meer informatie of een dringende interventie kan je ons ook altijd opbellen.

Regenput reinigen in
West-Vlaanderen

De experts van De Mosgigant staan voor je klaar om je regenput te reinigen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij kunnen doen om jouw regenout op te frissen!

Meer over:

Vraag een gratis adviesgepsrek aan!

Ben je op zoek naar meer informatie, of weet je niet wat je moet aanvangen met je mossig dak? Vul dan ons formulier in en wij nemen telefonisch gratis contact met je op om advies te geven.

Volledige naam*
Telefoonnummer*

De Mosgigant, wij reinigen je daken en gevels met de grootste zorg. De lokale vakman in het ontmossen van je dak. Contacteer ons nu via e-mail of op 0494715562.