Dak ontmossen Knokke-heist

Wil je jouw dak ontmossen in Knokke-Heist? De Mosgigant is actief in verschillende regio's in West- en Oost-Vlaanderen voor dak ontmossing en gevelreiniging.

Dak ontmossen West-Vlaanderen kaart

ONZE DIENSTEN:

1. DAKONTMOSSING

Mos van je dak verwijderen gebeurt telkens met een stoomreiniging zonder druk. Zo voorkom je schade aan het dak.

dak ontmossen of niet 2

2. ontmossen en coaten

Met een ontmossing en coating blijft je dak en gevel extra lang beschermd! Ontdek hier de prijs: ontmossen en coaten

ontmossen en coaten 2

3. Zonnepanelen reinigen

Zijn je zonnepanelen vuil of werken ze niet meer naar hun optimaal rendement? De Mosgigant is specialist in het reinigen van zonnepanelen.

Zonnepanelen-reinigen

4. gevel reiniging

Met een gevel reiniging van de Mosgigant zorg je voor een stralend witte gevel zonder dat je schade veroorzaakt aan je voegen of verflaag.

witte gevels reinigen in knokke

5. regenput ontsmetten

Wie een waterput heeft plant best jaarlijks een grondige reiniging in. Zo ben je steeds zeker dat je regenwater in goede staat is. Ontdek hier de prijs regenputreiniging.

reinigen regenput prijs

Je dak ontmossen, hoe gaat dat in zijn werk?

Ontmossen van daken gebeurt in drie stappen. We lichten onze werkwijze hier graag even toe:

1. Dakbehandeling met biologische producten

Eerst behandelen we jouw dak met ecologische producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Zo zullen mos en algen geleidelijkaan afsterven. Vaarwel groene aanslag! Afhankelijk van jouw type dakbedekking en de mate van vervuiling bepalen we de ‘kuur’ waar jouw dak nood aan heeft.

2. Stoomreiniging 

Enkele weken later komen onze vakmannen terug om jouw dak grondig te reinigen. We onderscheiden ons door gebruik te maken van reiniging met stoom. Onder lage druk en met een temperatuur van maximum 150°C komen de vuilresten makkelijk los. Op die unieke manier bereiken we de beste resultaten! We werken bij De Mosgigant zonder hoge druk. Zo vermijden we dat jouw dak schade oploopt door een te sterke waterstraal. 

3. Anti-mos schuimlaag voor de beste resultaten

Ten slotte brengen we een anti-mos schuimlaag aan op jouw dak. Zo bieden we extra bescherming en blijft jouw dak een stuk langer mooi. Heb je keramische dakpannen of kleipannen? Dan kan je ook kiezen voor een waterafstotende coating. 

Zeker voor oudere daken die niet meer in topconditie zijn raden we aan om voor een (gekleurde) dakcoating te kiezen. Je dakbedekking is in dat geval vaak wat gevoeliger en poreuzer, waardoor mos en algen zich sneller zullen vasthechten. Met een coating voorzien we een extra beschermlaag, waardoor je nog langer van je dak zal kunnen genieten!

de voordelen

Twijfel je nog om je dak te laten reinigen en ontmossen? We sommen alle voordelen even op:

 • Verzorgde uitstraling: een proper dak met frisse uitstraling laat jouw woning opnieuw stralen.

 • Levensduur verlengen: als je je dak niet goed verzorgt, kan opgehoopt mos schade veroorzaken. Beter voorkomen dan genezen is de boodschap!

 • Barstjes vermijden: mos neemt vocht op en zet uit, waardoor er barsten ontstaan in de dakbedekking. Je dak raakt op die manier sneller beschadigd. 

 • Energieverbruik verminderen: als het water via barstjes in je dakpannen binnendringt, kan de isolatie aangetast worden. Met een slechte isolatie verlies je warmte en zal je de verwarming hoger moeten zetten. 

 • Regenwater proper houden: wanneer het vuil verwijderd wordt op je dak, kunnen mossen en algen niet langer je regenwater verontreinigen. 

 • Geen vervuiling in je omgeving: je terras of oprit blijft vrij van vuilresten. Zo hoef je dat niet voortdurend schoon te maken


Interesse om jouw dak te ontmossen? Vraag nu al een vrijblijvende offerte aan bij De Mosgigant.

de voordelen

Twijfel je nog of je jouw dak zou laten ontmossen of niet? We sommen alle voordelen even op:


 • Verzorgd uitstraling
  1. Levensduur verlengen
  2. Barstjes vermijden
  3. Energieverbruik verminderen
  4. Regenwater proper houden
  5. Geen vervuiling in je omgeving


Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Mosgigant.

dak ontmossen knokke-heist 2

De Mosgigant jouw partner in mosbestrijding in Knokke-Heist

Klein, lokaal bedrijf

De Mosgigant is een klein, lokaal bedrijf actief in regio Knokke-Heist dat erg dicht bij haar klanten staat. We gaan dan ook voor een persoonlijke aanpak. 

Duurzaam resultaat

We dragen de planeet een warm hart toe en maken gebruik van milieuvriendelijke producten van hoge kwaliteit. Ook ons materiaal is kwalitatief: we zetten een stoomreiniger in om zo een duurzaam resultaat te creëren. 

Waaier aan diensten

Je kan bij De Mosgigant terecht voor het ontmossen van daken, maar daar stopt het niet! Ons aanbod is erg divers, waardoor we voor een totaalplaatje kunnen zorgen, zodat je huis in Knokke-Heist nog wat meer opfleurt.

Experten in het vak

Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmannen is De Mosgigant dé expert in dakreiniging in regio Knokke-Heist. Ontmossen is onze passie! Heb je interesse om zo’n reiniging te laten uitvoeren? 

prijs dakontmossing

De prijs voor dakontmossing is afhankelijk van een aantal factoren: 

 • Huidige staat van je dak
 • Ligging van de woning
 • Dakgrootte en bereikbaarheid
 • Soort dak 

Vraag hier je offerte aan

BTW-TARIEF VAN 6%

De Vlaamse overheid voorziet een btw-tarief verlaging van 6% voor dakontmossing als je aan de volgende voorwaarden voldoet.

 • Als je woning ouder is dan 10 jaar.
 • Als je een professional inschakelt

KIES voor de mosgigant

Ons team van ervaren medewerkers beschikt over alle nodige expertise om jouw dak of gevel er terug als nieuw te laten uitzien. Vraag een gratis offerte aan!

Vraag een gratis offerte aan

De experts van De Mosgigant komen jouw dak ontmossen in regio Knokke-Heist. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Meer over:

Vraag een gratis adviesgepsrek aan!

Ben je op zoek naar meer informatie, of weet je niet wat je moet aanvangen met je mossig dak? Vul dan ons formulier in en wij nemen telefonisch gratis contact met je op om advies te geven.

Volledige naam*
Telefoonnummer*

De Mosgigant, wij reinigen je daken en gevels met de grootste zorg. De lokale vakman in het ontmossen van je dak. Contacteer ons nu via e-mail of op 0494715562.