Regenput reinigen Ieper

Ben je op zoek naar een team vakmensen die snel bij je langs kunnen komen om je regenput te reinigen in Ieper? Of elders in West-Vlaanderen? Welkom bij De Mosgigant!

Een vervuilde regenput kan zorgen voor ernstige geurhinder. Het is daarom aangewezen minstens één keer per jaar je regenwaterput onder handen te laten nemen. De Mosgigant zorgt voor steeds voor een gepaste oplossing! In dit artikel vertellen we onder andere over ons bedrijf, onze werkwijze en in welke regio's wij actief zijn.

Waar komen wij langs?

Wij komen langs in verschillende regio's in West-Vlaanderen, maar ook in bepaalde regio's in Oost-Vlaanderen staan we paraat om onze diensten aan te bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je dak, je gevel, je regenput en zelfs je zonnepanelen er steeds stralend uitzien.

Bekijk de kaart om te kijken in welke regio's van West-Vlaanderen wij momenteel actief zijn. Zit je regio er net niet bij? Neem dan contact op met ons en samen zoeken we een oplossing op maat

Regenput-reinigen Ieper

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd om je regenput te reinigen in de regio Ieper, West-Vlaanderen? Vraag je gratis offerte aan bij De Mosgigant!

IN WEST-VLAANDEREN EN DAARBUITEN TOT JE DIENST!

Woon je in Ieper, Roeselare, Kortrijk of een andere stad in de buurt van Langemark-Poelkapelle, West-Vlaanderen? En ben je op zoek naar efficiënte vakmannen die jouw regenwaterput reinigen? Dan zit je bij De Mosgigant goed!

Dankzij onze centrale ligging in Langemark-Poelkapelle kunnen wij makkelijk bij jou langskomen. Dankzij ons team van vakmannen verlossen wij je op een efficiënte en professionele manier van de geurhinder van je regenwaterput.

Neem nu nog contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

wanneer is het tijd om De Mosgigant te bellen? 

Geurhinder

Water uit een regenput gebruikt men vaak voor het doorspoelen van het toilet, het sproeien van het gazon en nog veel meer. Als je je regenput echter niet op tijd schoonmaakt kan dit ervoor zorgen dat je water vies wordt en begint te stinken. En dat is het laatste wat je wil! 

Sliblaag

Na verloop van tijd ontstaat er namelijk een sliblaag op de bodem van de regenput. Zanddeeltjes, vuil, mossen en algen kunnen na een hevige regenbui via de dakgoten in de regenput vloeien. 

Zo is het mogelijk dat, wanneer je wc of wasmachine op je regenput is aangesloten, er bruin of zwart water door de pomp stroomt. Het gevolg? Een stinkende was en vies spoelwater.

Sliblaag regenput

Inspectie en reiniging

Je wil natuurlijk vermijden dat vuil water en geurhinder je huis binnensluipt. Plan dus minstens 1 maal per jaar een inspectie en grondige reiniging in. Zo voorkom je dat je regenbuis volledig verstopt raakt en het water besmet wordt met bacteriën. Het onderhoud van de put kan immers het hele jaar door en zo ben je steeds zeker van regenwater in goede staat.

Klein bedrijf, grote ambities

Al doet onze naam anders vermoeden zijn we bij De Mosgigant een klein bedrijf dat kiest voor een persoonlijke aanpak. Wij luisteren graag naar wat jij nodig hebt en op basis van de informatie die jij ons geeft gaan we op zoek naar een oplossing op maat!

Regenput reinigen Ieper

De werkwijze bij de Mosgigant

Een regenput reinigen is geen karwei dat je zelf uitvoert. Het CO2-gehalte kan heel hoog zijn in de put en daarom is bij afdaling een CO2-meter noodzakelijk. Bij De Mosgigant beschikken we over de juiste materialen, reinigingsproducten en kennis om deze klus in een mum van tijd te klaren. Wij gaan als volgt tewerk: 

Stap 1: Ledigen van de regenwaterput

Eerst pompen we je put leeg. Vervolgens dalen we veilig af met een C02-meter. 

Stap 2: Schoonmaken

Dan is het tijd om de wanden en de bodem van de regenput onder lage druk helemaal schoon te spuiten. We gebruiken geen hoge druk, omdat we dan geen schade kunnen veroorzaken door een te krachtige waterstraal.

Stap 3: Inspecteren

Na de grondige reiniging gaan we over tot de inspectie van de put en bijbehorende filters. Het slib en de viezigheid die zich op de bodem van jouw put had opgestapeld zuigen we op met onze vacuümpomp.

Stap 4: Droogzuigen en opnieuw vullen

Na de laatste spoeling en reiniging van de aanzuigfilter en leidingen, zuigen we de put compleet droog. Vervolgens kan er nieuw water in. Klaar is kees!

Regenput reinigen

Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan

Van Roeselare tot Diksmuide: elke dag staan wij met ons team klaar om je gevels, daken en regenputten te reinigen, te ontmossen en te onderhouden. Vraag een gratis prijsvoorstel aan! 

Voor meer informatie of een dringende interventie kan je ons ook altijd opbellen. 

Regenput reinigen in IEPER

De experts van De Mosgigant staan voor je klaar om je regenput te reinigen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij kunnen doen om jouw regenout op te frissen!

Insert Content Template or Symbol
Customers served! 0 Tevreden klanten! Ben jij de volgende?

Meer over:

Vraag een gratis adviesgepsrek aan!

Ben je op zoek naar meer informatie, of weet je niet wat je moet aanvangen met je mossig dak? Vul dan ons formulier in en wij nemen telefonisch gratis contact met je op om advies te geven.

Volledige naam*
Telefoonnummer*

De Mosgigant, wij reinigen je daken en gevels met de grootste zorg. De lokale vakman in het ontmossen van je dak. Contacteer ons nu via e-mail of op 0494715562.