Regenput reinigen Staden met De Mosgigant

Wil je jouw regenput reinigen in Staden? De Mosgigant specialiseert in dakontmossing in regenputten reinigen. Je vindt ons in regio Roeselare, waardoor we makkelijk bereikbaar zijn vanuit Staden.

Regenput reinigen West-Vlaanderen

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd om je regenput te reinigen in de regio Diksmuide, West-Vlaanderen? Vraag je gratis offerte aan bij De Mosgigant!

Bekwame vakmannen bij de Mosgigant 

Regenwater gebruik je voor heel wat voorzieningen: je wc, wasmachine, de auto wassen… Maar wat nu als je te maken krijgt met geurhinder? Dan moet je je regenput laten reinigen door een professionele ontstoppingsdienst zoals De Mosgigant. Wij bevinden ons in West-Vlaanderen, dus een regenwaterput reinigen in regio Staden is voor ons een koud kunstje.

Waarom je regenwaterput reinigen?

Wanneer je regenwater stinkt of een gele of bruine kleur heeft, laat je je regenput best reinigen. Dit betekent namelijk dat je regenwater vervuild is en kan ervoor zorgen dat je rioleringen volledig verstopt raken of dat bacteriën je water besmetten.

Wanneer regenwaterput reinigen?

De beste periode om je regenwaterput te laten reinigen is het einde van het voorjaar of de zomer. Dan staat het waterpeil namelijk het laagst en moet je minder water wegpompen. Ook het einde van de herfst is een mogelijkheid, want dan zijn de meeste bladeren al gevallen en kan je die meteen laten verwijderen van de bodem van jouw put. 

Proper regenwater? Neem contact op met De Mosgigant!

OORZAKEN VERVUILING REGENPUTTEN

regenput-reinigen-staden-1

Een regenwaterput kan vervuild raken door  verschillende redenen. Algen kunnen zich bijvoorbeeld in je put bevinden, maar ook mossen kunnen van je dak meegevoerd worden met de regen en zo je afvoeren verstoppen. Dat kan je verhelpen door regelmatig je dak te laten ontmossen.

In regenwater zitten altijd kleine deeltjes zand en vuil. Die deeltjes zinken naar de bodem, waar ze op termijn een sliblaagje vormen in je put. Ook dat laagje kan de oorzaak zijn van onaangename geurtjes of vreemde kleurtjes.

Soms stinkt je regenwater niet per se door vervuiling, maar doordat je te maken krijgt met droogte, waardoor je sifon droog komt te staan. Dan kan je gewoon extra regenwater toevoegen om komaf te maken met de slechte geur in je regenput.. 

WAAROM NIET ZELF DOEN?

Zowel particulieren als ondernemingen krijgen wel eens te maken met een vervuilde regenput. Daarbij is het echter nooit een goed idee om het ledigen en ontstoppen voor je eigen rekening te nemen. 

Je moet voor dit proces namelijk altijd met twee zijn, omdat het risico bestaat dat je in de put valt. Verder moet je opletten met giftige gassen die kunnen ontstaan in oude putten en moet je over het juiste materiaal en expertise beschikken… 

Voor een snelle service die op de juiste manier verloopt, is het beter dat je contact opneemt met een professionele ontstoppingsdienst in regio Staden zoals De Mosgigant. 

JE REGENWATERPUT LATEN REINIGEN DOOR DE MOSGIGANT

Is jouw regenput in regio Staden vervuild? Heb je last van rare geurtjes of is het water in je wc plots bruin? Laat De Mosgigant jouw problemen oplossen door je regenput te laten reinigen!

Je kan ook op ons team rekenen voor het reinigen, onderhouden en ontmossen van gevels, daken en regenputten. Vraag hier je gratis prijsvoorstel aan en geniet van onze diensten!

Vraag hier je gratis offerte aan

De experts van De Mosgigant staan voor je klaar om je regenput te reinigen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij kunnen doen om jouw regenput op te frissen!

Meer over:

Vraag een gratis adviesgepsrek aan!

Ben je op zoek naar meer informatie, of weet je niet wat je moet aanvangen met je mossig dak? Vul dan ons formulier in en wij nemen telefonisch gratis contact met je op om advies te geven.

Volledige naam*
Telefoonnummer*

De Mosgigant, wij reinigen je daken en gevels met de grootste zorg. De lokale vakman in het ontmossen van je dak. Contacteer ons nu via e-mail of op 0494715562.