Ontmossen van dakpannen Met de Mosgigant

Je vraagt je misschien af waar dat goed voor is, je dakpannen ontmossen. Vaak ben je het uitzicht van jouw gevel of dak namelijk al zo gewoon dat je je niet eens kan herinneren hoe het er uitzag vóór het met mos en algen was bedekt. Zou je je huis, werkplaats of zaak niet in al haar glorie hersteld willen zien? De vakmannen van De Mosgigant zijn experts in het ontmossen van verschillende soorten daken.

Redenen om jouw dakpannen te ontmossen

Gegarandeerd pink je bij het zien van jouw spiksplinternieuw uitziend huis een traantje weg van trots. Op onderstaande afbeeldingen zie je alvast hoeveel verschil een simpele poetsbeurt kan maken.

dakpannen ontmossen
dakpannen ontmossen

Een bemost dak is niet alleen esthetisch gezien een doorn in het oog. Het kan ook schade aan je huis veroorzaken, zoals lekken of barsten in de dakpannen. Dat komt doordat mossen zich in holten kunnen vestigen. Het water dat ze bevatten zorgt dan voor schade bij het bevriezen of ontdooien ervan. Daarnaast kan mos ervoor zorgen dat het water in je regenput vervuild raakt.

De Mosgigant helpt je al deze problemen te voorkomen. Wij reinigen je dak en zorgen er bovendien voor dat het mos niet snel terugkeert. Dat doen we door een anti-moslaag aan te brengen. Zo kan je de levensduur van je dak aanzienlijk verlengen en kan je dus langer genieten van de frisse look.

ontmossen van dakpannen
Dak laten reinigen

Geïnteresseerd?

Interesse om je dak te ontmossen? Woon je in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Vraag hier jouw gratis offerte aan.

Een veilige en milieuvriendelijke reiniging

Biologisch afbreekbaar

Sta je wantrouwig tegenover de producten die op jouw dak zullen worden aangebracht? Dat is nergens voor nodig. De Mosgigant gebruikt namelijk biologisch afbreekbare producten om het mos van jouw dak en gevel te verwijderen. Het type reiniging is specifiek afgestemd op het soort dakpannen en het soort bevuiling.

Stoomreiniger

Vervolgens krijgt jouw dak een verdere schoonmaakbeurt met een stoomreiniger. Deze methode zorgt ervoor dat jouw dak grondig en efficiënt wordt gereinigd zonder enige schade toe te brengen aan je huis. Het warme water verwijdert het vuil.

Het gebruik van een lage druk zorgt ervoor dat je dak geen beschadigingen kan oplopen. Ook je oprit zal geen schade ondervinden. Onze hoogwerker is van een zodanig licht gewicht dat het de ondergrond namelijk niet zal belasten.

Ontdek de vijf voordelen van een stoomreiniger hier.

Anti-mosproduct

Ten slotte behandelen we jouw dak met een anti-mosproduct om ook in de toekomst mosvorming te voorkomen. Bovendien kan je optioneel jouw dakpannen van klei of keramiek laten coaten met een waterafstotende siliconen laag. Ben je na deze uitleg nog steeds sceptisch, dan bieden wij jou met plezier een gratis demonstratie aan. We komen graag met ons demobusje naar je toe om je stap voor stap het reinigingsproces te tonen. Zo heb je ook meteen de gelegenheid om ons persoonlijk vragen te stellen.

Andere specialisaties

De Mosgigant specialiseert zich niet enkel in gevels en daken, maar reinigt ook onder andere regenputten, schoorstenen en zonnepanelen. Bij dit laatste kijken we ook na of er hotspots of kapotte cellen zijn. Beschadigde cellen kunnen je rendement immers sterk doen dalen. Op deze manier biedt De Mosgigant je net iets meer aan dan enkel reiniging. Met dit breed aanbod aan diensten staan wij jou bij in al je outdoor reinigingen. Zo sla je twee tot vijf vliegen in één klap! Laten we even opnieuw opsommen wat we zoal kunnen aanpakken:

  • daken
  • gevels
  • regenputten
  • zwembaden
  • zonnepanelen

Wat moet dat kosten?

Correcte prijs

Bij niemand groeit het geld op de rug. De Mosgigant houdt daarom de prijzen gedrukt. Dat doen we door al het nodige gereedschap zelf mee te nemen. Zo hebben we onder andere een eigen hoogwerker en een eigen vacuüm unit. Daardoor moeten er geen huurkosten doorgerekend worden en ben je er zeker van dat je niet onnodig veel betaalt. Wil je een concrete prijs horen? Wij bieden jou een gratis offerte aan!

Onze focus ligt op persoonlijke service

Bovendien garanderen we je een goede prijs-kwaliteitverhouding. We zijn een klein bedrijf, waardoor jouw zorgen onze volle aandacht zullen krijgen.

 

Onze zaakvoerder Kevin staat in voor de coördinatie, terwijl Brecht en Mathijs zich  bekommeren om jouw huis. Voor ons ben jij geen nummertje. Je krijgt de persoonlijke behandeling jij en jouw woning verdienen. Je huis of zaak is tenslotte een plek waar je elke dag komt. Het is als het ware een verlengstuk van jezelf. Je zou jezelf toch ook geen bad ontzeggen?

Alles op een rijtje

Voor het verwijderen van mos en andere outdoor reinigingstaken moet je bij De Mosgigant zijn. Om de levensduur van jouw dak te verlengen kies je best voor onze milieuvriendelijke en veilige reiniging. We zijn een klein maar fijn bedrijf, gespecialiseerd in meerdere vakgebieden. Zo kunnen we je verder helpen van afvoer tot zonnepanelen. Een gratis demo aanvragen is geen enkel probleem en ook de offerte kan je volledig kosteloos aanvragen. Deze krijg je binnen de 48 uur in jouw mailbox.

Dakpannen ontmossen bij De Mosgigant

De experts van De Mosgigant komen jouw dakpannen ontmossen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij kunnen doen om jouw dakpannen op te frissen en te beschermen tegen weer en wind!

Meer over:

Vraag een gratis adviesgepsrek aan!

Ben je op zoek naar meer informatie, of weet je niet wat je moet aanvangen met je mossig dak? Vul dan ons formulier in en wij nemen telefonisch gratis contact met je op om advies te geven.

Volledige naam*
Telefoonnummer*

De Mosgigant, wij reinigen je daken en gevels met de grootste zorg. De lokale vakman in het ontmossen van je dak. Contacteer ons nu via e-mail of op 0494715562.