Dak reinigen West-Vlaanderen: reken op De Mosgigant

In West-Vlaanderen krijgt je dak vaak te maken met allerhande weersomstandigheden. De brandende zon, hagel, vorst, stormen, sneeuwval, algen en mossen kunnen ervoor zorgen dat je dak na verloop van tijd beschadigd kan raken. Laat daarom je dak reinigen door experts van De Mosgigant.

De kostprijs van een goede professionele reiniging zal nooit opwegen tegen dat van een nieuw dak. Hierdoor ben je zeker van een dak in topconditie dat voldoende beschermd is. In dit artikel kom je te weten waarom je dak reinigen in West-Vlaanderen zo belangrijk is.

dak reinigen West-Vlaanderen

Welke voordelen van dakreiniging in West-Vlaanderen?

We zetten alvast graag de verschillende voordelen waar je bij ons van kan genieten even op een rijtje.

  1. Stijging van de totale waarde van je woning
  2. Een langere levensduur van je dak
  3. Geen vervuiling van regenwater
  4. Onberispelijke staat van je dak
  5. We werken uitsluitend met ecologisch verantwoorde middelen

Waarom je dak reinigen in West-Vlaanderen?

Mossen en algen zijn een frequent voorkomend probleem bij vele woningen. Ze zijn namelijk het resultaat van een gebrek aan doorstroom van lucht. Algen ontstaan als eerste en houden vocht vast. Zo bieden ze de ideale leefomgeving voor allerlei mossen.

Dak reinigen West-Vlaanderen

Algen kunnen sneller opduiken waar de zon slechts beperkt op kan schijnen en in omgevingen met veel begroeiing. Mossen verkiezen een vochtige leefomgeving, terwijl korstmossen eerder droogte nodig hebben. Om beschadigingen aan je dak te voorkomen is het dus van groot belang om je dak te laten reinigen.

Hoe gaat De Mosgigant aan de slag met jouw dak?

Onze vakmannen gaan steeds met de grootste zorg te werk bij het reinigen van je dak in West-Vlaanderen. We hanteren een grondig stappenplan om er zeker van te zijn dat we het gewenste resultaat zullen behalen. We leggen je hier even uit hoe wij te werk gaan.

Dak reinigen

Bij De Mosgigant werken we met heet water om het vuil gemakkelijk los te krijgen. Dit doen we met een lage druk om beschadigingen aan je dak te voorkomen.

Nabehandeling

Nu je dak weer helemaal proper is brengen we preventief een anti-mos schuimlaag aan. Deze beschermende laag blijft lang werken, waardoor mossen en algen zich niet langer kunnen hechten aan het dakoppervlak.

Eventuele coating

Bij poreuze dakbedekkingen is het aangeraden om na de dakreiniging een dakcoating te laten aanbrengen. Dit biedt extra bescherming.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Kijk alvast eens op onze webpagina of neem gerust contact met ons op. We staan je met plezier te woord.

Prijs voor dak reinigen West-Vlaanderen

Aangezien elk dak en elke situatie anders is kunnen we geen vaste prijs op een dakreiniging plakken. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het type dak.

Indien je meer informatie zou wensen over hoe de prijs van een dakreiniging tot stand komt kan je altijd terecht op onze webpagina.

Is je woning ouder dan 10 jaar? Dan maak je kans op een btw-verlaging van 21% naar 6%. Op voorwaarde dat je de werken laat uitvoeren door een erkend vakman zoals De Mosgigant. 

Geïnteresseerd?

Interesse om je dak te laten reinigen in West-Vlaanderen? Vraag hier jouw gratis offerte aan.

Enkel de beste producten voor je dak

Bij De Mosgigant zijn we zeer ecologisch ingesteld. We zorgen er dan ook voor dat we enkel de meest kwalitatieve schoonmaakmiddelen gebruiken die geen gevaar vormen voor het milieu. Onze reinigingsmiddelen zullen bijgevolg je dak niet aantasten in de vorm van vlekken en andere oneffenheden. 

Wil je meer te weten komen over onze ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen? Neem contact op met ons en we leggen je alles uit met het beste advies.

De meest moderne apparatuur

Dankzij onze moderne apparatuur kunnen wij ieder dak als nieuw en zonder beschadigingen achterlaten. We beschikken daarnaast over onze eigen hoogwerker, waardoor elk soort dak betreedbaar is voor ons. Zo garanderen we een totale reiniging tot in het kleinste detail.

Waarom geen reiniging met hoge druk?

Je dak reinigen met hoge druk lijkt misschien de makkelijkste oplossing, maar dit brengt vaak meer slecht dan goed met zich mee. De hoge waterdruk kan er namelijk voor zorgen dat je dak beschadigd wordt door kleine scheurtjes te creëren.

Zoals je misschien al dacht biedt dit wederom een goede leefomgeving voor mossen en algen. Daarom werken we bij De Mosgigant met heet water en een lagere druk om schade te voorkomen en nog steeds een effectieve reiniging te garanderen.

Wij kunnen ook je regenput reinigen in West-Vlaanderen

We beschikken over alle nodige apparatuur om naast je dak ook je regenput te voorzien van een grondige reiniging. De mossen op je dak kunnen namelijk het regenwater vervuilen dat langs je dak passeert en zo nog meer schade aanrichten. Een schoon dak is dus ook beter voor je regenwater-voorraad.

Wil je meer weten over je regenput reinigen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De Mosgigant zal met plezier je dak reinigen in West-Vlaanderen

De Mosgigant is jouw perfecte partner voor dakreinigingen in West-Vlaanderen. Ons professioneel ervaren team staat garant voor een aangepaste service, een doeltreffende, correcte uitvoering en we staan steeds klaar met het beste advies. We komen bij je ter plaatse om de situatie te bekijken en we doen je aan de hand daarvan een geschikt voorstel.

Zou je graag een gratis demonstratie willen vooraleer je beslist? Wens je aanvullende informatie of wil je een vrijblijvende offerte? Aarzel niet langer en neem contact op met ons.

Dak reiniging West-vlaanderen

De experts van Mosgigant komen jouw dak reinigen in West-Vlaanderen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij kunnen doen om jouw dak op te frissen en te beschermen tegen weer en wind!

Meer over:

Vraag een gratis adviesgepsrek aan!

Ben je op zoek naar meer informatie, of weet je niet wat je moet aanvangen met je mossig dak? Vul dan ons formulier in en wij nemen telefonisch gratis contact met je op om advies te geven.

Volledige naam*
Telefoonnummer*

De Mosgigant, wij reinigen je daken en gevels met de grootste zorg. De lokale vakman in het ontmossen van je dak. Contacteer ons nu via e-mail of op 0494715562.