De experts van De Mosgigant reinigen deskundig jouw dak in Oost-Vlaanderen!

Ben je op zoek naar een professionele firma om jouw dak eens goed onder handen te nemen? Wil jij jouw dak reinigen in regio Oost-Vlaanderen? De Mosgigant is een bedrijf gespecialiseerd in dakreiniging en mosbestrijding. We staan paraat om jouw dak opnieuw te laten stralen!

Dak reinigen Oost-Vlaanderen

Hoe ontstaat er mos jouw dak? 

Last van mos en algen op jouw dak en begrijp je niet goed waar al dat groen vandaan komt? Weet je niet wat algen en mossen precies zijn?  We lijsten de belangrijkste factoren van groene aanslag op jouw dak op.

1. Oriëntering van jouw dak  

Mos groeit sneller op plaatsen waar er amper zonneschijn is. Op daken gericht naar het noorden zullen mossen en algen dus sneller verschijnen. Dat valt makkelijk te verklaren: een gebrek aan zonlicht zorgt ervoor dat je dak langer nat en vochtig blijft. Zo’n vochtige omgeving is precies waar mossen van houden!


Op daken waar de zon veel schijnt kunnen de temperaturen ook snel oplopen. Weinig mossen kunnen hoge temperaturen verdragen. Ze zullen zo op die plaatsen sneller verbranden. 

2. Groene omgeving

Woningen gelegen in een groene omgeving met veel bomen in de buurt vinden mossen erg aantrekkelijk. Op die plaatsen is er meer schaduw, waardoor daken na een regenbui niet snel opdrogen. Zo’n daken blijven langer vochtig en dat vinden mossen geweldig. 

3. Hellingsgraad van jouw dak

Een hellend dak zorgt ervoor dat je dakpannen - na een regenbui - sneller kunnen opdrogen. Hoe platter jouw dak, hoe langer de dakpannen vochtig blijven en hoe sneller mos zal verschijnen. 

4. Daken in slechte conditie

Verouderde daken of slecht aangelegde daken bevatten vaak oneffenheden. Mos zal zich op die plaatsen sneller aanhechten. Ook barsten in jouw dakbedekking zijn ideale hechtingsplaatsen voor mos. 

Waarom zou je jouw dak laten reinigen? 

Je dak reinigen brengt heel wat voordelen met zich mee! We overtuigen je graag van het nut en belang van een vakkundige reiniging. Al overtuigd? Vraag nu al een vrijblijvende offerte aan.

Alle voordelen op een rij:

  • Je verlengt de levensduur van je dak.
  • Je dak ziet er opnieuw proper uit.
  • Je vermijdt barstjes en scheuren in je dakbedekking.
  • Je voorkomt waterschade en beschadiging aan de isolatie.
  • Je kan de energiefactuur drukken.
  • Je verhindert dat het regenwater in je regenput wordt verontreinigd.

Waarom De Mosgigant jouw dak moet reinigen in provincie Oost-Vlaanderen

Het ontmossen van daken is dé specialiteit van De Mosgigant! Dankzij hun kennis en ervaring kunnen ze makkelijk mos verwijderen op jouw dak. Maar waarom zou je contact opnemen met dit deskundige team uit Langemark-Poelkapelle?

Dak reinigen Oost-Vlaanderen

Antwoord binnen de 48 uur

Bij De Mosgigant garanderen we dat je een offerte binnen de 48 uur toegestuurd krijgt. Ben je snel overtuigd? Goed nieuws! Snelle beslissers krijgen bij De Mosgigant tot 10 procent korting.

Duurzaam resultaat

We dragen zorg voor onze planeet en hanteren een duurzame aanpak. Daarvoor gebruiken we enkel de allerbeste producten, die met zorg geselecteerd zijn door ons ervaren team. Zo blijft jouw dak lang beschermd.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je geïnteresseerd in een dakreiniging? Neem dan nu contact op met ons. We beschermen jouw dak in Oost-Vlaanderen graag tegen weer en wind én hardnekkig mos! Je kan ook een gratis offerte aanvragen, waarin we een correcte prijs naar voren schuiven op maat van jouw dak. 

Tip: je kan kiezen voor een reiniging van je dak én je gevel. Zo druk je de kosten en ziet jouw volledige woning er langs de buitenkant opnieuw fris en proper uit!

Dakreiniging OOST-vlaanderen

De experts van Mosgigant komen jouw dak reinigen in Oost-Vlaanderen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij kunnen doen om jouw dak op te frissen en te beschermen tegen weer en wind!

Meer over:

Vraag een gratis adviesgepsrek aan!

Ben je op zoek naar meer informatie, of weet je niet wat je moet aanvangen met je mossig dak? Vul dan ons formulier in en wij nemen telefonisch gratis contact met je op om advies te geven.

Volledige naam*
Telefoonnummer*

De Mosgigant, wij reinigen je daken en gevels met de grootste zorg. De lokale vakman in het ontmossen van je dak. Contacteer ons nu via e-mail of op 0494715562.