PRIJS ONTMOSSING

Ontdek hier de prijs voor je dak te ontmossenDe Mosgigant is gespecialiseerd in het ontmossen van daken en gevels. Lees meer.

prijs ontmossing 3

Prijs ontmossen dak

De gemiddelde prijs voor ontmossing liggen tussen 9 à 15 euro per m². Wil je de prijs weten voor een dakontmossing en coating? Die ligt rond de 30 euro per m². Voor de kostenraming van een ontmossen moet je rekening houden met enkele factoren:

Soort dak

De prijs zal variëren naargelang het soort dak. Heb jij dakpannen, een plat dak of een metalen dak?

Bereikbaarheid dak

Ook de bereikbaarheid van je dak is een belangrijke factor. Woon je in een klein, nauw straatje? Dan is het moeilijk om onze hoogwerker in te schakelen en dienen we misschien wel de straat af te zetten. Ook dat zorgt voor een hogere prijs.

Mate van vervuiling dak

Is je dak sterk verontreinigd? Is er sprake van hardnekkig mos? Dan moet je dak nogmaals afgespoten worden, bovenop de standaard reiniging. We zullen daarnaast meer reinigingsproducten nodig hebben en ook het aantal werkuren zal hierdoor stijgen. De mate waarin het dak vervuild is, heeft dus een grote invloed op de kostprijs.

Coaten of niet?

Heeft je woning een poreuze dakbedekking, of met andere woorden, bestaat je dak uit keramische dakpannen of kleipannen? Dan raden we aan om het dak ook te laten coaten. We brengen bovenop de standaard anti-mos coating een extra waterafstotende beschermlaag met hydrofuge aan. Een dak nabehandelen, verzekert je van een zo’n goed mogelijke bescherming tegen mos en vuil. Een dak coaten is opnieuw erg gespecialiseerd werk, waarvoor je een beroep kan doen op de vakmannen van De Mosgigant.

Expertise medewerkers

Een dak ontmossen, vraagt de nodige kennis en expertise. Je dak krijgt dan ook de meest doeltreffende behandeling dankzij de vakmannen van De Mosgigant. Het is dus ongetwijfeld een goede investering om een samenwerking aan te gaan met dit gespecialiseerde team van mosbestrijders!

Leeftijd woning

Is jouw woning 10 jaar of ouder? Goed nieuws! Je geniet dan van een verlaagd btw-tarief. Als je een gespecialiseerde firma zoals (De Mosgigant) inschakelt, betaal je in plaats van 21 procent btw dus, nog maar 6 procent btw. 

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd om je regenput te laten reinigen in de regio Ieper, West-Vlaanderen? Vraag je gratis offerte aan bij De Mosgigant!

prijs ontmossen dak

PRIJS ontmossing én coating

Interesse in dakcoaten? Neem contact met ons op, of vraag een gratis offerte aan. De gemiddelde kosten voor een dakontmossing en coating ligt 30 à 35 euro per m² afhankelijk van het type werk.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd om je regenput te laten reinigen in de regio Ieper, West-Vlaanderen? Vraag je gratis offerte aan bij De Mosgigant!

Voordelen van een coating

1. Je dak gaat langer mee

Wil je de levensduur van je dak verlengen? Dan is het belangrijk om je dak regelmatig te ontmossen. Als je je dak niet de zorg geeft die het verdient, kan opgehoopt mos schade veroorzaken aan je woning.

2. Je kan schade vermijden

Mos kan je dakbedekking aantasten, met blijvende schade tot gevolg. Zo kan mos scheurtjes of barstjes maken in je dakbedekking. Bij hevige regenval kunnen er zo lekkages ontstaan, of kan je isolatie beschadiging oplopen.

Mos trekt tevens algen en andere micro-organismen aan. Deze kleine beestjes zijn ook nefast voor je dak. Als je je dak laat ontmossen, worden deze boosdoeners zorgvuldig van je dak afgespoten.

3. Je dak ziet er mooier uit

Het oog wil ook wat! Een proper dak laat je woning meer stralen en zorgt voor een goede (eerste) indruk.

Ook als je van plan bent om je woning te verkopen, kan je beter een ervaren vakman inschakelen om je dak te ontmossen. Een frisse uitstraling is een belangrijke factor om je huis gemakkelijk te verkopen.

4. Je kan energie besparen

Als je dak gereinigd is, blijft je isolatie intact en moet je minder stoken. Zo kan je je energiefactuur wat drukken.

prijs dak ontmossen en coaten 2

Waarom je beter een vakman inschakelt

Een dak reinigen, vraagt ook de nodige knowhow. De Mosgigant heeft al jarenlange ervaring in dakontmossing in West-Vlaanderen. Ten slotte beschikken we als professionals over de correcte materialen en milieuvriendelijke producten om jouw dak zo goed mogelijk te behandelen. 

Vraag een gratis offerte aan

 Ben je overtuigd dat je je dak wilt laten ontmossen? Je kan heel gemakkelijk een offerteaanvraag invullen, waardoor je een goed idee krijgt van de exacte kosten voor jouw dak.

Meer over:

Vraag een gratis adviesgepsrek aan!

Ben je op zoek naar meer informatie, of weet je niet wat je moet aanvangen met je mossig dak? Vul dan ons formulier in en wij nemen telefonisch gratis contact met je op om advies te geven.

Volledige naam*
Telefoonnummer*

De Mosgigant, wij reinigen je daken en gevels met de grootste zorg. De lokale vakman in het ontmossen van je dak. Contacteer ons nu via e-mail of op 0494715562.